Vi fører et stort utvalg av fliser, naturstein og baderomsmøbler.

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Flisekompaniet har 33 utsalgssteder fra Alta i Nord til Stavanger på Sør- Vestlandet. 200 engasjerte medarbeidere leverer daglig den beste servicen for å gi kundene en god handleopplevelse. Hos Flisekompaniet får kundene alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette er mulig, med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo.

Stort utvalg av fliser i alle prisgrupper og design

Elegant og klassisk marmor i et stort utvalg av spennende størrelser og farger. Upolert marmor må behandles.

Felles for alle våre skifertyper er den karakteristiske, lett strukturerte overflaten som er et naturlig resultat av spalteprosessen.

Vi tilbyr deg stort utvalg av baderomsinnredning med høy kvalitet. Du finner alt fra billige baderomsmøbler hvor du får mye for pengene, til eksklusive baderomsinnredninger tilpasset dine behov.

Elegant og klassisk marmor i et stort utvalg av spennende størrelser og farger. Upolert marmor må behandles.

Dusjvegger i alle størrelser og fasonger. Fra standardmål til spesialtilpasset i mange farger og modeller.

Du får et dusjkabinett som er enkelt å montere med klikkmontering, helt uten skruer og silikon. Flisekompaniet fører dusjkabinetter fra Satina som er konstruert for selvmontering. 

Drømmer du om å synke ned i et badekar fylt til randen med deilig varmt dampende vann? Flisekompaniet har et stort utvalg av badekar i ulike størrelser, stiler og varianter. Vi har alt fra enkle og rimelige badekar til mer eksklusive massasjekar.

Moderne toaletter til baderommet fra Flisekompaniet. Det finnes et stort utvalg av toaletter og det kan kanskje være vanskelig å velge riktig. Et vegghengt toalett blir mer delikat på et baderom.

Kom innom for ein trivle handel.