Stillingstittel: Selger/Veileder

Har du lidenskap for design og detaljer?

Er du en av dem som ikke kan la være å se potensialet i et rom så snart du trår over dørterskelen? Er det du som går inn i et hjem og tenker: Her kunne jeg gjort masse gøy? Kanskje du er den som umiddelbart legger merke til mulige forbedringer, og hodet ditt begynner å spinne med ideer og løsninger?

Sånn er det å være interiørveileder!

Og for oss er det ikke bare en jobb. Det er en livsstil. Det handler om å se muligheter der andre ser begrensninger. Om å kunne forestille seg og evne å overbevise om hvordan en liten justering kan forandre et helt rom og skape harmoni.

 Vi håper du kjenner deg igjen, og blir med oss å si: Hei, hva kan jeg hjelpe deg med?

Hvert hjem og hver hytte har sin unike karakter, det vet vi. Og derfor har hver kunde også sitt unike behov. For oss er det viktig at alle kunder blir møtt av noen som kan forstå behovene og føle seg sett. En handel hos oss skal være trivelig og profesjonell, og vi håper du kan være med å skape denne gode opplevelsen, som vår nye salgskonsulent.

Med røtter som strekker seg tilbake til 1955, har butikken vår vokst seg fra å være en tradisjonell malerbutikk til et omfattende, nybygget interiørsenter på hele 1400m2 som favner bredt med butikkene Varmefag, Flisekompaniet og Fargerike.

 Arbeidsoppgaver, kort oppsummert:

  • Veilede kunder på farge og material.
  • Designe rom i tegneprogram.
  • Hjemmebesøk og befaring.
  • Følge opp egne tilbud og ordre.

 Hva betyr dette for deg?

Hos oss får du fast ansettelse i 100% stilling. Dette er en jobb i en solid, tradisjonsrik og 100% lokalt forankret bedrift. Vi er stolte av vårt gode miljø med faglig sterke kolleger som har lang erfaring. Vi er opptatt av videreutvikling, så her vil du få kurs og god opplæring slik at du tidlig kan utvikle deg selv. Vi tilbyr svært konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser.

En liten drømmeliste:

  • Du har jobbet noen år, og etablerer eller har etablert deg i distriktet.
  • Du trives med å jobbe noen ettermiddager og annenhver lørdag.
  • Du evner å beholde struktur og orden i en hektisk hverdag.
  • Du evner å utføre oppgaver selvstendig, men er åpen for å finne løsninger i fellesskap.

Personlig egenhet og indre drivkraft .

Det viktigste for oss er at du er motivert for å hjelpe og veilede våre kunder. Vi har ikke fasiten, men vet at vi er ute etter deg som ønsker å yte det lille ekstra.

 Ble du med ned helt hit og tenker at dette er jobben for deg?

Ring meg på 41448262, eller søk med en CV og kortfattet søknad til torje@interiors.no